Grattis 20år

Det var dags att byta utseende på webbplatsen. Jag tänkte det så fort jag öppnade brevet. Hur denna analoga kommunikation kunde trigga denna tanke berodde på kuvertets innehåll. En reklamfirma hade snappat upp att jag i år firade 20 år som företagare och skickat ett förslag på jubileums givaway. En penna med årtalet tryckt på. Inget gasell företag kan man tycka så här 20 år senare, snarare ett månskensföretag.  Det blev inga pennor men väl en ny webbplats, den tredje i raden. Denna gång i form av en blogg.

Bloggen är egentligen ett ganska givet format för ett mindre kunskapsföretag. Den ger möjlighet till dynamik som också speglar de idéer som man säljer.  Det man behöver är framför allt dialog med intresserade blivande kunder och en plattform där man som Tara hunt säger kan bygga “Whuffie”. Jag har tänkte på det ett tag men nu blev det alltså av. Grattis till mig själv, 20 år som månskensföretagare.

 

About Bengt Littorin

https://plus.google.com/u/0/116640494575503023797
This entry was posted in Entreprenörskap, Tankar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.