Doktorspinn #ssmw 2009

I vårt andra webinar på december 2009 så pratade Jerry Silfwer. Av våra första webinarer så förlorade vi många inspelningar men denna finns i alla fall kvar. Min plan är att lägga upp alla här i bloggen efter som de är påväg att försvinna där de ligger nu.

Lägg märke till att inspelningen är av enklare form än de vi har i dag. Det är vad som erbjöds i det verktyg vi använde i början.

Det man tänker på när man lyssna på Jerry ano 2009 är att det har hänt en hel del i samtalet runt sociala medier. När vi startade webinarserien så var det för att stilla en stor nyfikenhet inom informationskollektivet som inte var kopplad till en lika stor erfarenhet. Jag upplever att vi söker mer fördjupande kunskap idag. Jämför gärna med Doktorns senaste webinar nu i maj På spaning från New York

[flv]https://www.taraxacum.com/ssmw/Jerry_Silwer.flv[/flv]

Mer från Jerry Silfwer

 

About Bengt Littorin

https://plus.google.com/u/0/116640494575503023797
This entry was posted in socialamedier, ssmw, Webinar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.