#SSMW våren 2013 vår bästa säsong hittills

Nu kör vi igång. Redan den 6 februari kommer första webbinaret. Då i samarbete med Jobbahemmadagen. Det jag är speciellt glad för är att jag lyckats planera alla webbinarier för hela säsongen. Här får ni alltså hela listan.
Det är inte klart med föreläsare för alla men jag kastar mig oförskräckt in utan säkerhetslina och hoppas att det ordnar sig under resans gång.
Du kommer att hitta länken till anmälan här under respektive möte. Planerar att lägga ut den ungefär en månad innan mötet går av stapeln. Men ni kommer att hitta den också via Twitter, under #ssmw taggen på vår FB sida samt i Sverigeskommunikatörers kalender

6 feb Att leda på distans

I samarbete med Jobbahemmadagen så genomför vi för andra året i rad ett webbinarie. Det handlar om ledarskap när vi fysiskt inte finns i samma lokaler. hur fungerar det och hur kan vi förhålla oss. bered er på ett intressant samtal och en allt med aktuell fråga.

Deltagare:

Anmäl dig här

 

21 februari Socialbilddelning i marknadsföring

Instagram kom som en stormvind. Inte första gången vi delat bilder socialt men kommunikativt så blev det något nytt.  Vi får ta del av några företag som redan testat Instagram och diskuterar nyttor och möjligheter

Deltagare:

19 mars Appell: I samtal med Medborgarna

Ett mer fokuserat Appell där vi med ett antal kortpresentationer undersöker på vilket sätt myndigheter använder socialamedier för att förbättra samtalet med medborgarna.

Deltagare: Naturvårdsverket, Länsstyrelsen i Värmland, Skatteverket m.fl.

16 april Socialaintranät revisited

Vi återkommer till de socialaintranäten. Kicka Strand dyker upp igen för att delta i ett samtal med några organisationer som har erfarenheter att dela.

Deltagare: Tyvärr inställd

23 maj 3 Juni Creative commons, Värdet av att dela med sig.

Våren avslutas med ett ämne som jag viljat fördjupa länge. Värdet av Creative commons. Inte bara för att få gratis bilder utan också för vad det innebär när vi delar med oss. Sharing is caring men vad vinner vi på det

Deltagare: Kajsa Hartig och Jonas Hedberg från Nordiska Museet

 

About Bengt Littorin

https://plus.google.com/u/0/116640494575503023797
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.