NRJ mobbing

Hanna Fahl berättar om mobbingen i NRJ av Justin Bieber  fanset Sofia. Nej vi ska inte skratta vi skall sluta köpa reklamplats för om det saknas etiska värden att leva upp till så vet vi i alla fall att pengar räknas.

Som medelålders man är jag inte målgruppen men jag tillhör istället den åldersgrupp som köper reklamtid på NRJ samt har barn som utsätts för denna mobbing. Det som gjorts mot tjejen är inte förlåtligt. Jag antar att det finns fler som tycker så om inte annat så måste man vara rädd som sina reklaminvesteringar. Det kommer att krävas åtminstone en offentlig ursäkt från VD på SBS mediagroup Jonas Sjögren samt att man uppfyller sina utfästelser till flickan. Nästa konsert med Justin då ska Sofia vara på plats och Jonas Sjögren ansvarar  för att hon också får möte honom.

Har svårt att se hur någon ansvarskännande företagsledare annars skulle våga använda NRJ som kanal för sina budskap. Media måste ta ansvar för det dom gör och kunna rätta till sina misstag.

About Bengt Littorin

https://plus.google.com/u/0/116640494575503023797
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.