I dag kom Skype for business

Höll på med en webbsändning på en konferens. När jag efter en paus startade om datorn så var det Skype for Business som dök upp istället för Lync. En väntad förändring och det var med nyfikenhet som jag efter konferensen kunde ta lite tid att utforska förändringarna.

För den som inte vill läsa mer kan jag berätta att det är relativt små förändringar som gjorts. Färgen är annorlunda  men funktionerna finns i stort sätt där man förväntar sig. Lite knappar har flyttats. Alltså inga större överaskningar. Den största förändringen som jag upptäckt är att det nu finns en närmare integration med Skype. Kanske inte så konstigt med tanke på namnbytet. Det kommer att bli möjligt att ha med personer via Skype i mötet både med ljud och bild.

Sammanfattningsvis så tycker jag det är ett steg framåt. Inte ett stort men framåt likväl.

[youtube]https://youtu.be/jywUsYBaGWo[/youtube]

About Bengt Littorin

https://plus.google.com/u/0/116640494575503023797
This entry was posted in Hållbara möten, Resfriamöten, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.